Magunkról

A Seeland cég az 1976 év kezdetétől van jelen a ruházati termékek piacán, kielégítve az igényeket mind a vadászati célú felhasználás, mind pedig a szabadidős tevékenységhez szükséges felső és alsóruházati termékek körében. A cég prémium termékei a HÄRKILA márkanévvel ellátott ruházati termékek. A magas követelményeknek megfelelő technológiai színvonalat és megalkuvás nélküli minőséget képviseli a név az európai piacon.

A cég nevével megegyező márkanév képviseli a széles vevőkörnek gyártott ruházati termékek együttesét. A SEELAND termékek a azokat a felhasználókat igyekeznek elsősorban kiszolgálni, akiknek a a kikapcsolódást a természetjárás, a vadászat jelenti. A folyamatos technológiai fejlesztéseknek köszönhetően széles körben ismert és elismert márka a folyamatos minőségellenőrzésnek köszönhetően közkedvelt terméke a az aktív természetjáró felhasználóknak.


A Hunters Video A/S 1992-ben történt megalapítása óta 67 vadászati témájú DVD-t adott ki. Fennállása óta gyártja és forgalmazza a filmeket Dánia, Svédország, Norvégia, Finnország, Anglia, Németország, Franciaország és Oroszország és már Magyarország területén. A színes, fordulatos, igényesen elkészített felvételek mind a kezdő, mind a tapasztaltabb vadászok számára a kellemes szórakozás mellett tanulási lehetőséget is biztosítanak. A filmek széles választékában fellelhetőek vadászélmények Európából és egzotikus tájakról híres trófeákat bemutató filmek, valamint szakmai, tájékoztató vagy oktató jellegű filmek is.

1937 óta foglalkozik a cég cipők javításával és gyártásával. A különleges minőségű alapanyagnak köszönhetően a Gronell márkanév a tartós használatot az állandó, megbízható minőséget jelenti minden időjárási és felhasználói körülmények közt. 1999 decembere óta a UNI EN ISO 9002 minőségi előirások is bizonyítják a gyártó elkötelezettségét a minőségi termékek gyártása iránt.

Alexander fegyvertokok, különbőző kivitelben, mindig a biztonságos szállítás szempontjainak megfelelő szilárdságú anyagból.
BLASER Vadászfegyverek
Az aktív vadászok gyakorlati tapasztalatai alapján fejlesztett vadászfegyverek. Ez egy technikai centrum az ön számára, ahol szenvedélye gyakorlásához nyújtunk segítséget, kiválasztani a legmegfelelőbb eszközt a vadászathoz.

SAUER Vadászfegyverek
Megbízhatóság, minőség, elegancia...

MAUSER Vadászfegyverek
Új fejlesztésű minden igényt kielégítő, tiszta acél puska.

Blaser puskák

Gyors/Pontos/Biztonságos/Vadászias/Megbízható/Variálható

Swarovski távcsővek

Látni a láthatatlant

Zeiss távcsővek

A pillanat amiért dolgozunk.